Dagopvang Fun2gether!

Zoekt u een oplossing voor uw hond op dagen dat u moet werken?

Heeft u een pup en zoekt u voor af en toe opvang zodat u uw handen een dagje vrij heeft?

Bij de dagopvang van fun2gether spelen de honden een gedeelte van de dag op de omheinde speelvelden. Tussendoor hebben zij een eigen plekje om uit te rusten, eventueel te eten en de nodige verzorging te krijgen. De honden worden in groepen gedeeld die goed en verantwoord bij elkaar kunnen. De dagopvang is ook zeker geschikt voor pups!

De honden krijgen voldoende rust pauzes en verblijven dan in de kantine in benches of puppyrennen. Gescheiden van elkaar zodat ze voldoende rust kunnen nemen.

Eigen eten kan meegegeven worden en wordt dan tijdens de rust pauzes gegeven.

Voor honden uit Hoek van Holland, 's Gravenzande, Naaldwijk, Poeldijk en de omgeving is er de mogelijkheid om 's Ochtends tussen 08.00 en 09.30 uur thuis opgehaald te worden tegen een kleine meerprijs.

Het is ook mogelijk om uw hond zelf te brengen. Dit kan vanaf 8.00 uur.

Aan het einde van de dag vertrekken we om 17.00 uur om alle hondjes weer thuis te brengen welke nog niet opgehaald zijn. Tussen 17.00 en 18.30 uur zullen zij allemaal weer lekker thuis kunnen slapen na een dagje vol plezier!INTERESSE? Vul dit formulier in en wij nemen zsm contact met u op voor een kennismakingsgesprek!

Tarieven exclusief halen/brengen:

10-strippenkaart: € 175,-

Abonnement*:

1 dag per week: € 60,-/mnd

2 dagen per week: € 110,-/mnd

3 dagen per week: € 150,-/mnd

4 dagen per week: € 185,-/mnd

5 dagen per week: € 220,-/mnd

* Abonnementsprijzen zijn gebaseerd op 46 weken opvang per jaar. Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen als u meer dan 6 weken vakantie opneemt.


Tarieven halen/brengen:

€ 2,- per rit.

Deze kosten worden per maand, achteraf in rekening gebracht. U betaald dus alleen de daadwerkelijk gereden ritten.